O NAMA

Tvrtka ZAVELIM nastala je iz obrta za najam skele, a danas se osim toga, prvenstveno bavi prodajom skela, oplata, visećih bina šperploča, i ostale građevinske tehnike srodne s navedenim proizvodima.
Posebno zavidnu poziciju na tržištu Hrvatske uspjeli smo izboriti u prodaji skela i oplata, što može potvrditi mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Zavelim d.o.o. posjeduje dugogodišnje iskustvo u prodaji skela, oplata i građevinske opreme. Zato je ZAVELIM danas spreman sa svojim partnerima savjetovati i odraditi velike i zahtjevne projekte.

Altrad Tvrtka Zavelim d.o.o. iz Imotskog također je i distributer renomiranog proizvođača skela za Hrvarsku, tvrtke ALTRAD Baumann!
Altrad Baumann GmbH već je 40 godina sinonim za sigurna, logična i jednostavna rješenja na gradilištu, kako u pogledu sistema fasadnih i modularnih skela, tako i u pogledu ostale opreme za brži, sigurniji i lakši rad na gradilištu.

Od nedavno smo i distributer renomiranog proizvođača skele iz Njemačke RUX.

Osim toga, distributeri smo i sljedećih tvrtki:

  • Pletac
  • Altrex


Naše usluge uključuju


Najam i prodaja fasadnih skela renomiranog proizvođača - Altrad Baumann // Prodaja oplate // Prodaja građevinske tehnike // Prodaja modularnih visećih bina // Prodaja montažnih tribina i podijuma // Prodaja zamjenske oplate

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

ZAVELIM All Rights Reserved