SKELE

Fasadne skele Altrad Baumann

Altrad  Baumann Altrad  Baumann

Iz nekoliko osnovnih elemenata brzom i jednostavnom montažom ostvarit ćemo siguran rad bez obzira o kojoj se visini radi. Izrađena je u vruće cinčanom čeliku i aluminiju i atestirana. Lagana i brza montaža i demontaža. Standardne dužine u rasponu od 0,73 - 4,14 m i širine 0,73 ili 1,09 m ovisno od primjene. Mogućnost kombiniranja sa modularnim sistemom skela.
Slaže se sa skelama Layher, Alfix, Ascco.

Pokretne aluminijske skele

Pokretna skela Pokretna skela

Altrad Baumann RapidTech sistem pokretnih aluminijskih skela zadovoljit ċe sve vaše potrebe pri radovima na visini. Pri obavljanju svakodnevnih zadataka sigurno ċete pronaċi optimalnu pokretnu skelu za vaše potrebe. Altrad Baumann pokretna aluminijska skela omoguċava vam siguran rad te dovoljno mjesta za kretanje i odlaganje alata. Slaže se sa skelom Layher. Brza i laka montaža te pogodnosti prilikom transporta. Provjereno od TUV-a, te označeno sa GS-om - garantirana sigurnost, verificirano.

Modularni sistem skela - VarioTech

VarioTech VarioTech

VarioTech je modularni sistem skela koji je zamjenio konvencionalnu tehniku izvedbe skela, a sa svojom jedinstvenom tehnikom spajanja, VarioTech čvor pruža veliku mogućnost i fleksibilnost pri korištenju na gradilištima u visokogradnji, industriji - naftnoj, kemijskoj, u brodogradnji, avio industriji, elektranama u izvedbi montažnih tribina te izvedbi mnogobrojnih konstrukcija u raznim priredbama.
Slaže se sa sistemom Layher.

Plettac skela

Prodajemo original PLETTAC fasadnu skelu.

Plettac Plettac

ZAVELIM All Rights Reserved